З 28 по 31 березня в навчально-методичному центрі цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Чернігівської області проводились навчання студентів-волонтерів з питань безпеки життєдіяльності.

DSCN3618 DSCN3623 DSCN3696 DSCN3725 DSCN3745 DSCN3784В групі волонтерів від Чернігівського національного технологічного університету були студенти 2 і 3 курсів факультету життєдіяльності, природокористування і туризму.

Першого дня в штабі цивільного захисту проводились навчання з техніки безпеки при пожежі. Наступного дня в діагностичному центрі волонтери вчилися надавати першу медичну допомогу, в підрозділі МНС ознайомилися з  вибухонебезпечними предметами та правилами поводження при їх виявленні. Третього дня навчання відбувалося в Чернігівському регіональному сервісному центрі МВС, де волонтери вдосконалювали свої навички водіння та правила дорожнього руху.

В останній день навчання волонтери успішно склали залік, за результатами якого отримали сертифікати про підготовку з надання медичної допомоги та футболки з емблемами « Молодь за безпечний світ».